15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 ggarneles3 ĒKmajonēze1 TKDižonas sinepes1 gab.citrons pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšaskumīns1 saujadilles3 šķēlesmaize2 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Garneles liek bļodā, pievieno majonēzi, sinepes, citrona sulu, kumīnu, maltus melnos piparus un sāli pēc garšas.
2
Sasmalcina dilles un pievieno garnelēm, visu rūpīgi samaisa un noliek malā.
3
Nogriež uguni uz mazāku un cep maizi 30 sekundes. Tikmēr vienu ēdamkaroti sviesta uzsmērē uz maizīšu augšējās puses, apgriež tās otrādi un cep vēl 30 sekundes.
4
Kad maize ieguvusi zeltainu krāsu, to uzliek uz papīra dvieļiem atdzist uz vienu minūti. Nogriež garoziņas un grauzdiņu pārgriež uz pusēm, lai izveidotu trijstūrus.
5
Maizi kārto uz šķīvja, virsū liek dāsnu garneļu salātu karoti.
6
Pasniedz ar citrona šķēli, marinētiem sarkanajiem sīpoliem, sarkanajiem ikriem un diļļu zariņiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit