Fоtо: DELFI
Ja uz galda nolikts trauciņš ar šo zaļumu sviestu, līdz pamatēdienam pat netiksi, jo roka sniegsies tikai pēc maizes šķēles. Recepti iesaka brīvdienu piestātnes "Pērsejas" saimniece Ita Lejiņa.
5recipe.minutes
4recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

200 gsviests2 gab.ķiploku daiviņas pēc garšassāls2 saujasdilles, pētersīļi, baziliks, rukola, maurloki, kliņģerīšu ziedlapa

recipe.preparation

1

Dilles, pētersīļus, baziliku, rukolu un maurlokus sasmalcina un iemaisa sviestā, kas ir istabas temperatūrā.

2

Neparastākai garšai pievieno kliņģerīšu ziedlapiņas.

3

Pievieno sakapātu ķiploku un sāli pēc garšas.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !