20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lavašs pēc garšasmajonēze2 vārītas olas2 kārbiņas tunča saujadilles, pētersīļi un lociņi200 gsiers
Pagatavošana
1
Lavašu apziež ar majonēzi, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
2
Uz lavaša svītrām (kā gatavojot suši) liek rīvētas olas, tunča gabaliņus, kam iepriekš noliets šķidrums, rīvētu sieru.
3
Sarullē un labāk kādu stundu ļauj ievilkties.
4
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit