Foto: Shutterstock
Lavašs, pildīts ar tunci, rīvētu olu, sieru un zaļumiem – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lavašs pēc garšasmajonēze2 vārītas olas2 kārbiņas tunča saujadilles, pētersīļi un lociņi200 gsiers

Pagatavošana

1

Lavašu apziež ar majonēzi, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

2

Uz lavaša svītrām (kā gatavojot suši) liek rīvētas olas, tunča gabaliņus, kam iepriekš noliets šķidrums, rīvētu sieru.

3

Sarullē un labāk kādu stundu ļauj ievilkties.

4

Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

Iesūtīja: EXBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!