Ja svētku galdā ir likts krietni vairāk, nekā viesi ir spējuši apēst, noteikti esiet radoši, nākamajā dienā no pāri palikušajiem ēdieniem pagatavojot jaunas receptes. Piemēram, putnu fabrikas "Ķekava" eksperti iesaka – tako laiviņas ar vistu.

::recepte::

Vistas gaļu sagriež strēmelītēs un apcep vai cepeša gadījumā uzsilda uz pannas nelielā eļļas daudzumā.

Kad gaļa zeltaina, tai pievieno garšvielu maisījumu un 100 ml ūdens, samaisa un nedaudz pasautē.

Kārto tako. Katrā mīkstajā kviešu tortiljā vai cietajā tako laiviņā liek nedaudz zaļu salātlapu, 2 stienīšus sarkanās paprikas, pāris gabaliņu vistas gaļas, tai pāri konservētu kukurūzu un smalki sakapātu sarkano sīpolu.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!