Foto: Privātais arhīvs

Svaiga un kraukšķīga salātu kombinācija – burkāni un āboli, kas papildināti ar krabju nūjiņām. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

::recepte::

Burkānus un ābolus nomizo. Pēc tam tos sarīvē uz rupjās rīves – ābolus atsevišķā traukā, lai nostājas to sula, tad pārliek vienā traukā.

Krabju nūjiņas sagriež mazos kubiņos. Ķiploku izspiež. Pievieno salātu bļodā pārējām sastāvdaļām.

Pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi apmaisa un atstāj ledusskapī, lai garšas savilktos, vismaz uz 30 minūtēm.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!