Kuram gan negaršo makaroni ar krēmīgu siera mērci jeb "mac&cheese"? Tomēr reizēm klasika šķiet garlaicīga, jāmeklē veidi, kā dažādot ikdienu. "TikTok" satura veidotāja Airita iesaka recepti, kurā klasisko garšu papildina čipsu garšviela.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

makaroni piens Čedaras siers sviests Ādažu čipsu garšviela

Pagatavošana

1

No sākuma novāra makaronus.

2

Atsevišķā katliņā vai pannā gatavo mērci – silda pienu, pievieno nedaudz sviesta un Čedaras sieru (plāksnītēs kausēto un rīvētu parasto).

3

Maisa, līdz siers izkūst. Mērcei pievieno 1 iepakojumu "Ādažu čipsu" siera garšvielas, tas dos ne tikai ekstra sierīgu garšu, bet arī krāsu, tad mērcei pievieno uzvārītos makaronus un kārtīgi samaisa.

4

Pasniedz ar kraukšķīgiem bekona gabaliņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!