20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
makaroni piens Čedaras siers sviests Ādažu čipsu garšviela
Pagatavošana
1
No sākuma novāra makaronus.
2
Atsevišķā katliņā vai pannā gatavo mērci – silda pienu, pievieno nedaudz sviesta un Čedaras sieru (plāksnītēs kausēto un rīvētu parasto).
3
Maisa, līdz siers izkūst. Mērcei pievieno 1 iepakojumu "Ādažu čipsu" siera garšvielas, tas dos ne tikai ekstra sierīgu garšu, bet arī krāsu, tad mērcei pievieno uzvārītos makaronus un kārtīgi samaisa.
4
Pasniedz ar kraukšķīgiem bekona gabaliņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit