Laužam stereotipus, ka veģetāriešiem un vegāniem pie liesmojoša griliņa vietas nav! Šefpavārs Uģis Veits un "Lidl virtuve" sagatavojuši un paši notestējuši vairākas brīnišķīgas receptes, kurām gaļa un desiņas pat tuvumā nav bijušas. Un nu iesaka tās arī citiem. Pie grila!

::recepte::

Uzkarsētā eļļā apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūst mīksti, apkaisa tos ar sāli, pipariem un brūno cukuru un vēl mazliet apcep, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.

Sagatavo šampinjonus – izlauž kātiņus, iekšā liek sīpolu pildījumu, pārkaisa ar sasmalcinātu ķiploku un pipariem. Virsū bagātīgi ber cieto sieru tad katram šampinjonam virsū liek pa vienam gabaliņam pūdētā siera.

Cep uz uzkarsēta grila, līdz šampinjoni ir apcepti un siers izkusis.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!