30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
450 gvārīti kartupeļi150 grīvēts cietais siers100 gsaulē kaltēti tomāti50 gmajonēze1 gab.ola1 ĒKProvansas garšvielas pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Vārītos kartupeļus saspaida ar dakšu vai kartupeļu stampiņu tā, lai biezenis būtu ar nelieliem gabaliņiem tajā. Kaltētos tomātus sagriež nelielos gabalos.
2
Bļodā samīca kopā visas sastāvdaļas un atstāj uz apmēram 10 minūtēm "saķerties".
3
Krāsni uzsilda uz 210 grādiem. No kartupeļu masas veido plācenīšus un liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
4
Cep apmēram 35 - 40 minūtes, 10 minūtes pirms cepšanas beigām plācenīšus uzmanīgi apgriež uz otru pusi.
Plācenīši labi sader ar gurķu vai jogurta mērci un svaigajiem salātiem. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit