60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.lieli āboli250 gkviešu milti1 gab.ola piens un ūdens eļļa fritēšanai pūdercukurs
Pagatavošana
1
Bļodā iesijā miltus, pievieno olu, šķipsniņu sāls un pielej nedaudz ūdens un piena (1:1), visu sakuļ, līdz izveidojas šķidra mīkla.
2
Mazgātus ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež sīkos gabaliņos.
3
Ābolus iemaisa mīklā un atstāj uz 1 stundu mīklai uzbriest.
4
Dziļā pannā vai katliņā uzkarsē eļļu. Ar karoti uzmanīgi liek eļļā ābolu mīklas pikas un fritē, līdz tās no visām pusēm apcepušās.
5
Gatavos pončikus uz papīra salvetes nosusina un bagātīgi pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit