Projektu atbalsta
Sponsor Logo

Ātrās nūdeles burciņā ar vistu, dārzeņiem un pākšaugiem

Paņemot uz darbu šo burciņzupas sagatavi, tev birojā atliks vien burkas saturu pārliet ar verdošu ūdeni un pagaidīt 10 minūtes. Ātrās nūdeļu zupas gatavošanai var izmantot ne vien kūpinātu vistiņu, bet arī vārītas vistas gabaliņus, iepriekšējās dienas vistas cepeša, šašlika vai grilētas vistiņas pārpalikumus vai aizstāt vistu ar vārītu olu. Šis ir arī labs veids, kā lietderīgi izmantot no salātu gatavošanas iekrājušos dārzeņu uz zaļumu galiņus.

Sastāvdaļas divām porcijām:

  • 100 g kūpinātas vistas 
  • 1 bundžiņa konservētas kukurūzas “Bonduelle” 
  • 1 bundžiņa konservētu turku zirņu “Bonduelle” 
  • sauja nevārītu rīsu nūdeļu 
  • koriandra zaļumi 
  • gabaliņš burkāna 
  • gabaliņš paprikas 
  • sauja spinātu 
  • 1 ĒK saldās čili mērces
  • 1 ĒK austeru mērces 
  • 2 ĒK sojas mērces 
  • 2 ĒK laima sulas 
  • 1 TK rīvēta ingvera 
  • 3 ĒK kapātu zaļo lociņu

Pagatavošana:

Vistu sagriež plānās šķēlēs. Burkānu sarīvē uz rupjās rīves. Papriku sagriež plānās plāksnītēs. Lociņus sakapā. Ingveru nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. Izspiež laima sulu.
Visas sagatavotās sastāvdaļas kārtām liek aizvākojamā burkā pamīšus ar spinātiem, koriandra zaļumiem, kukurūzu un turku zirņiem. Visu pārlej ar mērcēm un liek ledusskapī.
IETEIKUMS: Austeru mērci vari aizstāt ar zivju mērci, ponzu mērci vai terijaki mērci.
Darbā līdzpaņemto zupas sagatavi vienkārši pārlej ar elektriskajā tējkannā uzvārītu ūdeni un zem vāka nostādini 10 minūtes.
Ja burciņa ir ar platu kaklu, zupu būs ērti ēst “pa taisno” no burkas, bet, ja tev tā šķiet ērtāk, pirms ēšanas vari pārliet zupu bļodā.
Lai labi garšo!
Projekta ''Pusdienas birojā ar Bonduelle Inspiration'' veidotāji: saturs – Jolanta Roze, dizains – Martina Sergejeva, izstrāde – Nikolajs Trubačistovs, projekta vadītājas – Žanete Zīlīte, Liene Lacberga, Kristīne Melne.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.