Ātrās nūdeles burciņā ar vistu, dārzeņiem un pākšaugiem
Ātrās nūdeles burciņā ar vistu, dārzeņiem un pākšaugiem
Paņemot uz darbu šo burciņzupas sagatavi, tev birojā atliks vien burkas saturu pārliet ar verdošu ūdeni un pagaidīt 10 minūtes. Ātrās nūdeļu zupas gatavošanai var izmantot ne vien kūpinātu vistiņu, bet arī vārītas vistas gabaliņus, iepriekšējās dienas vistas cepeša, šašlika vai grilētas vistiņas pārpalikumus vai aizstāt vistu ar vārītu olu. Šis ir arī labs veids, kā lietderīgi izmantot no salātu gatavošanas iekrājušos dārzeņu uz zaļumu galiņus.
Sastāvdaļas divām porcijām:
- 100 g kūpinātas vistas
- 1 bundžiņa konservētas kukurūzas “Bonduelle”
- 1 bundžiņa konservētu turku zirņu “Bonduelle”
- sauja nevārītu rīsu nūdeļu
- koriandra zaļumi
- gabaliņš burkāna
- gabaliņš paprikas
- sauja spinātu
- 1 ĒK saldās čili mērces
- 1 ĒK austeru mērces
- 2 ĒK sojas mērces
- 2 ĒK laima sulas
- 1 TK rīvēta ingvera
- 3 ĒK kapātu zaļo lociņu