Projektu atbalsta
Sponsor Logo

Ja nekādi neizdodas izbrīvēt pat 10 minūtes, lai, gatavojoties darba cēlienam, izceptu vai novārītu vistas fileju, tad to vari aizstāt ar šķiņķa šķēlēm vai vistas girosu no veikala piedāvājuma, tad varēsi uz ātru roku saritināt tortiljas biroja virtuvē bez vārīšanas un cepšanas. Kausētā siera vietā iederēsies arī krēmsiers vai pesto , bet kukurūzas vietā vari izmantot konservētus zaļos zirnīšus vai pupiņas.

Sastāvdaļas divām tortiljām:

  • 1 vistas fileja
  • 2 ananasu riņķīši
  • saujiņa rukolas
  • 1/2 paprika
  • 1 bundžiņa kukurūzas “Bonduelle”
  • 2 tortiljas
  • paprikas pulveris
  • eļļa cepšanai
  • kausētais siers

Pagatavošana:

Vistu sagriež plānās šķēlītēs. Pannā uzkarsē eļļu un liek vistas gabaliņus cepties, pievienojot šķipsnu sāls.   
Vistu apkaisa ar kūpinātas paprikas pulveri, kas piešķirs zeltainu “iedegumu” un vieglu kūpinājuma garšu. Ik pa laikam apmaisot, cep 5 -7 minūtes.
Pa to laiku “izzvejo” no bundžas ananasa riņķīšus, pārgriež katru uz pusēm un sagriež papriku plānās šķēlītēs.
Uz tortlijām ziež kausēto sieru, tad liek rukolu, papriku, apceptās vistas strēmelītes un ananasus.
IETEIKUMS: Ja tavs darbs ir saistīts ar klientu apkalpošanu, tad biroja ēdienos vajadzētu izvairīties no sīpola un ķiploka pievienošanas. Šajā gadījumā vieglu pikantumu tortilju pildījumam piešķirs rukola.
Satin tortiljas vīstoklīšos un iesaiņo līdzņemšanai uz darbu. Tās lieliski garšos arī aukstā veidā, bet, ja ir iespējams, labāk pirms ēšanas tās biroja virtuvē uzsildi mikroviļņu krāsnī vai uz pannas. Lai labi garšo!
Projekta ''Pusdienas birojā ar Bonduelle Inspiration'' veidotāji: saturs – Jolanta Roze, dizains – Martina Sergejeva, izstrāde – Nikolajs Trubačistovs, projekta vadītājas – Žanete Zīlīte, Liene Lacberga, Kristīne Melne.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.