Foto: Publicitātes foto
Jau šo sestdien, 1.jūnijā visiem gardēžiem būs lieliska iespēja baudīt dažādus ielu ēdienus tirdzniecības centra "Spice" rīkotajā "Street Food" festivālā, kas no pulksten 11 līdz 20 notiks iepretim A ieejai, informē pasākuma rīkotāji.

"Vērojot līdzšinējo apmeklētāju interesi, turpinām attīstīt aizvadītajā sezonā aizsākto ielu ēdiena koncepta festivāla organizēšanu ārpus tirdzniecības centra telpām. 1. jūnijā atgriežamies ne vien ar jaunām garšām no visas pasaules, bet arī dažādām muzikālām un radošām aktivitātēm, kā arī patīkamiem pārsteigumiem. Turpmāk "Street Food" festivāls pie "Spices" A ieejas notiks katru mēnesi, līdz pat rudens sākumam," norāda tirdzniecības centra "Spice" mārketinga vadītāja Linda Kalniņa.

Visas dienas garumā ielu ēdiena festivāla apmeklētājiem būs iespēja nogaršot gardus ēdienu un dzērienus ko piedāvās "Desrainis 24", "Gustame Churros", "Tatti burbuļvafeles", "Urban fried", "Van Coffee", "Kebab factory", "El Santo X", "Charlestons", "Salds", "Karafeļu banda", "Cafe Hugo" un "Bārs".

Festivāla apmeklētāji varēs arī baudīt dažādas bezmaksas izklaides lielajiem un mazajiem apmeklētājiem. Festivālā uzstāsies Latvijas hiphopa pamatlicējs Ozols, iespaidīgus BMX freestyle trikus demonstrēs apvienība "Green Trials", bet par ziepjūdens burbuļu šovu parūpēsies "Mārtiņa burbuļi". Sportiskās aktivitātes varēs doties kopā ar "Sportland" un futbola skolu "Metta", savukārt radošām izklaidēm nodoties, darinot pop-art nozīmītes.

Vairāk informācijas par pasākumu meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!