10 indiešu virtuves ēdieni, kas noteikti jāpamēģina
Foto: Shutterstock

To, ka Indijai vēsturiski bijusi liela ietekme tajā, kā veidosies pārējās pasaules kulinārija, apliecina tas, ka daudzi kuģotāji no Eiropas devušies tieši uz šo zemi pēc garšvielām un citām izejvielām. Veģetāras rīsu maltītes, pikanti gaļas ēdieni un medaini saldi našķi – tās ir tikai dažas lietas, ko izcelt no šīs valsts nacionālās virtuves.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Turpinot Tasty.lv rakstu sēriju par 10 dažādu pasaules nacionālo virtuvju ēdieniem, ko vērts nobaudīt kaut reizi mūžā, šoreiz kulinārais ceļojums vedīs tieši uz Indiju.

Bet, ja Indija nevilina, aizceļo uz Francijas, Lielbritānijas, Vācijas, ASV vai Spānijas kulinārajām ārēm!

Tags

Maize Saldumi Sarakstu karuselis Indijas rieksti Karijs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form