Foto: Shutterstock
Ēdiens ir ne tikai enerģijas un dzīvības avots, bet arī māksla. Ja ne citādāk, tad vismaz kulinārajos blogos.

Jūsu uzmanībai - 2013.gada labākie kulinārie blogi interneta portāla "Saveur" veidotāju un lasītāju skatījumā. Lasiet, izvēlieties gardākās receptes un baudiet!

Labākais blogs, kas veltīts ēdienam un gatavošanai: notwithoutsalt.com

Foto: Publicitātes attēli

Bagātīga recepšu izvēle katrai dienai, ekskluzīvi ēdieni, un pārsteidzoši padomi, kā atkal apburt vīru - ar kulināro meistarību. Tas viss - bez banalitātēm, kas bieži nereti raksturīgas ēdieniem un pavārmākslai veltītajos interneta resursos.

notwithoutsalt.com

Labākais blogs, kas veltīts kūkām, cepumiem un desertiem: joythebaker.com

Foto: Publicitātes attēli

Ja jums garšo cepumi, krekeri, vafeles, mafini, virtuļi, kūkas, biskvīti un citi saldumi... Ja vēlaties klausīties podkāstus vai izlasīt autora grāmatu, tad šī ir īstā vieta!

joythebaker.com

Tiem, kam garšo un interesē alus: goodbeerhunting.com

Foto: Publicitātes attēli

Labs alus, gan plaši, gan ne pārāk izvērsti apraksti, notikumi, stāsti, receptes un leģendas. Jo alus taču ir viens no senākajiem dzērieniem pasaulē.

goodbeerhunting.com

Kokteiļu cienītājiem: theboysclub.net

Foto: Publicitātes attēli

Ja jums patīk izsmalcināti alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļi, virtuvē līdzās karotēm, dakšiņām un nažiem ir šeikeris, ledus un kokteiļglāzes, tad šī bloga idejas un padomi jums noteikti iepatiksies.

theboysclub.net

Organiskā pārtika un mazkaloriju diētas: greenkitchenstories.com

Foto: Publicitātes attēli

Ļoti daudz ieteikumu un praktisku ideju, kā izvēlēties un gatavot maltītes no ekoproduktiem, dārzeņiem, augļiem un sēnēm. Ikvienai gaumei un garšas kārpiņām.

greenkitchenstories.com

Oriģinālrecepšu krātuve: sproutedkitchen.com

Foto: Publicitātes attēli

Jums vienmēr bijusi vēlme ekperimentēt virtuvē, bet daudzas idejas nav realizētas, jo šķitis, ka tā nedrīkst darīt? Izrādās, drīkst un pat vajag! "Sproutedkitchen.com" māca, kā pareizi gatavot oriģinālas maltītes, neielūkojoties klasiskajās pavārgrāmatās (vai paņemot no tām tikai to labāko).

Ēdiena fotogrāfiju cienītājiem: vkreesphotography.com

Foto: Publicitātes attēli

Neizdodas glīti nofotografēt savu salātu šķīvi? Nebēdājiet! Labāk apskatiet vkreesphotography.com, kā to darīt pareizi. Brīdinājums! Skaistās fotogrāfijas noteikti raisīs apetīti, tādēļ lieti noderēs arī vkreesphotography.com publicētās receptes.

Kulināro 'ceļojumu' piekritējiem: behindthefootcarts.com

Foto: Publicitātes attēli

Šajā blogā viss par to, kā top ēdiens, ko pārdod pilsētu ielās, kur un kā tas tiek vests, kā to tirgo, kā pasniedz, kuros furgoniņos un kioskos ir labākās uzkodas un sendviči - visdažādākajās pasaules malās.

Plašs un izvērsts "ielu" ēdiena un tā īpatnību skaidrojums, receptes un praktiski padomi, kā arī viss par amerikāņu kulināriju.

behindthefootcarts.com

Labākais reģionālo ēdienu blogs: mimithorisson.com

Foto: Publicitātes foto

Lai aizbrauktu uz Franciju, nepieciešams brīvs laiks un nauda. Lai uzzinātu, ko ēd un dzer, kā gatavo ēdienu un ar ko cienā Francijā, pietiek vien parakstīties uz "mimithorisson.com" jaunumiem.

Spožākā kulinārās blogosfēras debija: thugkitchen.com

Foto: Publicitātes attēli

Brutāls un skarbs blogs par ēdienu. Tupaka Šakura un "gangsta" tekstu cienītāji novērtēs humoru, savukārt pārējie - receptes.

thugkitchen.com

Tiem, kas augstu vērtē zinātni: blog.ideasinfood.com

Foto: Publicitātes attēli

Izmantojot smalku un zinātnisku pieeju un nedaudz fantāzijas, pat visparastākos ēdienus var pagatavot kā apbrīnas vērtu paraugu. To pierāda "blog.ideasinfood.com" veidotāji.

Tiem, kas gatavo bērniem: simplebites.net

Foto: Publicitātes attēli

Vienkāršas un veselīgas maltītes katrai dienai, turklāt ik dienu jaunas receptes. Patiks arī bērniem (īpaši, ja iesaistīsiet viņus kulināro brīnumu tapšanas procesā).

simplebites.net

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!