Foto: Shutterstock
No pirmdienas, 29. jūnija, līdz 12. jūlijam notiek Vasaras Rīgas restorānu nedēļas pasākumi. Tajos piedalās 33 Rīgas restorāni, kas pilsētas viesus lutinās ar Latvijas vasaras garšām. "Restorānu šefpavāru sagatavotajās ēdienkartēs atradīsiet lakšu lapās gatavotu jūras pleksti, lēni gatavotu dambriedi, vītinātu biešu velingtonu, piecu garšaugu ravioli ar meža sēnēm, jasmīnu tējas siera kūku un daudz citu ēdienu," piedāvājumu ieskicē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Anna Blaua.

Īpašā piedāvājuma cenas restorānos ir divas – 20 un 25 eiro.

Trīs kārtu maltīti 20 eiro vērtībā varēs baudīt restorānos "AC Lounge", "Annas dārzs", "B-Bārs restorāns", "Bon Vivant", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel's Pub", "Easy Wine", "Elements", "Ferma", "Hercogs Ķīpsala", "Key to Riga", "Laivu centrs", "Le Sommet", "Moltto Grill&Wine", "Mākslas muzeja restorāns", "Neiburgs", "Niklāvs", "Osta", "Ozo restorāns", "Panorāma", "Tinto" un "Steiku haoss".

Savukārt 25 eiro kategorijā piedalās restorāni – "3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!"", "Dome", "Entresol", "Forest", "Garage", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti…", "Restorāns 3", "St. Petrus" un "Stage 22".

Vasaras Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. Ar visām restorānu sagatavotajām ēdienkartēm trīs valodās – latviešu, angļu un krievu - var iepazīties portālā Live Rīga.

Rīgas Tūrisma attīstības birojs (RTAB) ir uzsācis kampaņu "Rīga bez Tevis nav Rīga", kuras uzdevums ir mudināt cilvēkus apmeklēt jau iecienītas Rīgas vietas, kā arī atklāt jaunas galvaspilsētas garšas. Tās vieni no galvenajiem varoņiem ir Live Rīga ilggadējie partneri – restorāni un kafejnīcas. Kampaņa "Rīga bez tevis nav Rīga" un Vasaras Rīgas restorānu nedēļa ir daļa no tūrisma veicināšanas pasākumiem, ko paredz RTAB izstrādātais krīzes seku rīcības plāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!