No 4. decembra Āgenskalna tirgū sestdienās un svētdienās notiks Ziemassvētku tirdziņi, kur Latvijas zemnieki, mājražotāji un amatnieki iepriecinās ar izmeklētiem produktiem un visu nepieciešamo svētku sagaidīšanai. Papildus Ziemassvētku ieskaņai lielie tirgi notiks arī 23. un 24. decembrī, vēsta tirgus pārstāvji.

Ko decembrī celt galdā un dāvināt citiem? Nedēļas nogalēs Āgenskalna tirgū sola bagātīgu tirgus labumu klāstu - bioloģiskus apelsīnus no Sicīlijas, irbeņu sulas un ekstraktus, kaņepju šokolādes, dzirkstošās bērzu sulas, olīveļļas no Krētas, visu veidu piparkūku mīklas (arī sāļas un vegānas), bezalkoholiskos ingvera dzērienus, kazas un aitas sierus, lauku krāsnī ceptu maizi, zāļu tējas un itāļu kakao, lauku kūkas, Āfrikas samus, priežu skuju hlorofilus, daudzveidīgus sīrupus u.t.t.

Amatnieki, dizaineri un krāmu tirgotāji sola sarūpēt īpašu un retu dāvanu izlasi - keramika, smalki adījumi, šampūnziepes, stikla un akmens rotas, dizaina maskas, sveces, senas grāmatas un lampas un citas interesantas lietas, uzsver tirgus pārstāve Darja Trizna.

Pop-up veikalā Āgenskalna tirgus vēsturiskajā ēkā visu mēnesi piedāvājumā būs dabīgas sveces undāvanu komplekti no "Gardenia eco". "Savukārt "Agenskalnatirgus.lv" palīdzēs nogādāt sveicienu kādam radiniekam vai uzklāt galdu – Āgenskalna tirgus interneta veikala klāstā atrodamas izmeklētas delikateses no visas Latvijas, kā arī Itālijas mazajiem ražotājiem," stāsta Trizna.

No 11. decembra sestdienās un svētdienās var doties arī uz Kalnciema kvartālu, lai nesteidzīgi iegādātos dāvanas, baudītu karstvīnu un vēlās brokastis ābeļdārzā, kā arī dotos "Mākslas medībās" galerijā.


Āgenskalna tirgū Ziemassvētku tirdziņi visās decembra sestdienās un svētdienās, kā arī 23. decembrī un 24. decembrī darbosies no pulksten 9 līdz 17. Tirgus atvērts arī darba dienās šajā pašā laikā. 25. decembrī tirgus būs slēgts.

Āgenskalna tirgus darbojas "sarkanajā režīmā", ievērojot visas atbilstošās epidemioloģiskās drošības prasības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!