Foto: Vida Press

Nedēļas nogalē Birminghemā, Lielbritānijā, tiks prezentēta levitējoša kāzu torte, kuru papildina slavenais Joda no "Zvaigžņu kariem". Neparasto torti, kas radīta kādā Kornišas konditorejā, varēs aplūkot ikviens, kurš dosies uz kūku dekorēšanas un konditorejas izstādi Cake International, vēsta Vida Press.

Neparasto, gaisā karājošos meistardarbu radījusi kūku māksliniece, konditore Kristīne Džensena, turklāt tortes maģiskais levitācijas noslēpums tiek rūpīgi glabāts. Daudzstāvu torti, ko klāj krēmīgi balta glazūra, papildina slavenais "Zvaigžņu karu" varonis Joda, kurš it kā izmanto savu "spēku", liekot tortes augšējam līmenim levitēt.

Foto: Vida Press

Kamēr levitācijas noslēpums netiek atklāts, atliek vienīgi minēt, kā tas panākts. Iespējams, ka tiek izmantoti magnēti, neredzamas aukliņas vai neparasti smalkas stieplītes, ko ar neapbruņotu aci nevar redzēt.

Foto: Vida Press

Cake International ir viena no pasaulē iecienītākajām un lielākajām konditorejas izstādēm, kas pulcē kūku cepšanas entuziastus un nozares ekspertus. Saldās meistarklases un iespaidīgos kūku konkursus iecienījuši gan profesionāli konditori, gan tie, kas kūku pasaulē sper vien pirmos soļus. Šogad izstāde notiks no 6. līdz 8. novembrim. Plašāka informācija par pasākumu: Cakeinternational.co.uk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!