Foto: Publicitātes foto
Viss ģeniālais ir vienkāršs. Kāds atjautīgs amerikāņu puisis izgudrojis alus kausu - trenažieri "MugMuscles", kas apliecina šo vispārzināmo aksiomu. Kausa osā iestrādātais espanderis ļauj bairīša cienītājiem apvienot patīkamo ar lietderīgo, proti, trenēt muskuļus un baudīt vēsu alu vienlaicīgi.

Asprātīgā ideja dizainerim Džordžam Hilhausam ienākusi prātā, kādā brīvdienā zvilnot uz dīvāna. Viņa vienīgā kompānija tobrīd bija vien televizors un pāris alus pudeles. Hilhauss rāmi baudīja putojošo dzērienu un prātoja, cik lieliski būtu, ja muskuļi paši trenētos un nebūtu jāiet uz trenažieru zāli. Pēc tam mākslinieks tomēr esot saņēmies un paņēmis espanderi, lai nezaudētu sportisko formu (tiesa, otrā rokā viņam bija alus pudele). Brīdī, kad plauksta satvērusi elastīgo minitrenažieri, viņam atausa ideja - šādu ierīci var iemontēt alus kausa osā, tādējādi alus dzeršana būs ne vien patīkama, bet arī veselīga!

Līdzīgi daudziem citiem amerikāņu sapņu stāstiem, arī pirmie "MugMuscles" tapuši garāžā. Izgudrojuma "signāleksemplāri" tika dāvināti draugiem, kuru paustā atzinība un uzslavas ļāva Džordžam noticēt savai idejai. Ziņas par sportisko alus kausu strauji izplatījās un drīz vien tuvākā un tālākā apkaimē Hilhausa izgudrotais alus kauss-trenažieris kļuva par iecienītāko dāvanu kaismīgiem alus faniem. Lai gan Džordžs vēl nav saņēmis izgudrojuma patentu, asprātīgo alus kausu iespējams iegādāties arī tiem, kuri nav mākslinieka draugu un paziņu lokā. "MugMuscles" var atrast arī "Amazon.com", kur to var iegādāties par nepilniem 20 ASV dolāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!