Foto: Publicitātes foto
Rīgas pilsētas svētku laikā, kas notiks no 14. līdz 16. augustam, galvaspilsētas viesus jau otro gadu pēc kārtas priecēs "Rīgas svētku restorāns", kas 15. augustā tiks izvietots Spīķeru centrālajā laukumā. Šajā vietā vienlaikus darbosies 15 Rīgas atzītākie restorāni un to šefpavāri, kuri garšīgo ēdienu baudītājus priecēs ar maltītēm, kas pagatavotas no vietējiem un sezonāliem produktiem.

Restorāns būs atvērts no pulksten 12.00 līdz 18.30, un ikviens tā apmeklētājs varēs ļauties īpašai atmosfērai, kur atvērtajā restorānā ar gatavošanas prasmēm priecēs tādi šefpavāri kā Mārtiņš Rītiņš, Kaspars Jansons, Mārtiņš Sirmais, Juris Dukaļskis, Valters Zirdziņš un citi. Par labu noskaņojumu rūpēsies arī mūziķi Elza Rozentāle un Ivo Grīsniņš-Grīslis.

"Pērn restorāns ieguva ļoti lielu apmeklētāju interesi, guva daudz atzinīgu vārdu no dalībniekiem un apmeklētājiem, kā arī vēlāk ieguva godalgu kā labākais mazais publiskais pasākums Latvijas Pasākumu producentu asociācijas rīkotajā konkursā. Tas pierāda, ka šis pasākums ir labs veids, kā plašākai publikai popularizēt vietējos produktus, galvaspilsētu restorānus, kā arī restorānu kultūru kopumā. Rīdziniekus un tūristus tas pilnīgi noteikti interesē," stāsta Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes locekle Vita Jermoloviča.

Svētku restorānā tiks pārstāvēti tādi restorāni kā "Kaļķu vārti", "Le Dome", "Vincents", "Ostas skati", "Kid*", "Muusu" un citi, bet par kafiju gādās "Innocent cafe". Arī cenas solās būt draudzīgas apmeklētājiem, un nepārsniegt desmit eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!