Astoņi klasiski sieri no Vidusjūras reģiona, kurus vērts nobaudīt
Foto: Shutterstock

Ik dienu pasaulē tiek izgatavots tūkstošiem dažādu šķirņu sieru - cietie, puscietie, mīkstie sieri, ar pelējumu un bez tā... Sieri atšķiras gan pēc struktūras un konsistences, gan pēc tā, no kāda piena tie gatavoti - Lapzemē top aļņa piena siers, Austrālijā - bifeļa piena siers, Butānas karalistē - jaka piena siers.

Turpinot stāstīt par veselīgo Vidusjūras diētu, delikatešu veikala Gastronome eksperti piedāvā izzinošu "ceļojumu" garšu pasaulē, iepazīstinot ar 10 klasiskiem sieriem, kurus zina visā pasaulē un kurus ir vērts baudīt atkal un atkal, jo, kā zināms, siers ir viena no galvenajām Vidusjūras diētas sastāvdaļām, kuru ieteicams ēst katru dienu, protams, nepārspīlējot ar daudzumiem!

Sieru var saukt par īstu brīnumu - no viena un tā paša piena var pagatavot ļoti daudz un dažādus sierus, kuriem atšķirsies struktūra, garša un aromāts. Gastronome veikalos tiek piedāvāti 200 dažādi siera veidi, kas lieliski noderēs gan ikdienas maltītēm, gan svinību reizēm.

Visu nedēļu, no 19. līdz 26.maijam, veikalā Gastronome, Brīvības ielā 31 un Krasta ielā 68a, šiem produktiem īpašas cenas un bezmaksas degustācijas!

 Informācija pa darbalaikiem mūsu Facebook kontā.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Pregnancy widget logo Pregnancy widget logo
Aprēķināt
Norādi pēdējo mēnešreižu
pirmo dienu
Kļūda!
Lūdzu, norādiet korektu
datumu pagātnē.
Tasty iesaka