Foto: Publicitātes foto
Rīgā 28. augustā notiks slepens un elegants pikniks pilsētvidē, kura norises vietu uzzinās tikai pasākuma viesi dažas stundas pirms tā sākuma. Līdzīgi pasākumi jau guvuši lielu popularitāti citās pasaules lielākajās pilsētās.

L'elegante Pop–Up Picnic jeb eleganatais pop-up pikniks ir vakariņas skaistā vidē, ko organizē komunikācijas un pasākumu mārketinga aģentūra Pop Up Sense. Vakars tiekot pavadīts, svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegantas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem.

Ja radusies vēlēšanās nokļūt slepenajā piknikā, iepriekš jānosūta pieteikums aģentūras mājaslapā un jāiegādājas biļete – vienam cilvēkam tā izmaksās 15 eiro. Visi, kas būs iegādājušies biļetes, pasākuma dienā plkst. 15.00 saņemšot informāciju par norises vietu, kur plkst.18.00 jāierodas tērptiem eleganti baltās drānās, līdzi ņemot galda dekorācijas un galda piederumus, vīnu un uzkodas, lai kopā radītu un piedzīvotu maģisku notikumu. 

Slepenā vieta var būt parks, pludmale, mežs, kāda iela pilsētā, kurai ikdienā skrienam cauri un pat īsti neieskatāmies tās nosaukumā. Pasākuma organizatori sola, ka tur viesus gaidīs balti klāti galdi un mūzika, ko varēs baudīt līdz pat plkst. 23.00.

Pirmais šāda veida pikniks šovasar jau notika pie Rīgas Zooloģiskā dārza un pulcēja plašu interesentu loku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!