Foto: Shutterstock

Tuvojoties gada izskaņai, Tasty.lv un itāļu virtuves piederumu zīmols "Ballarini" sadarbībā ar SIA "Arkolat" piedāvāja iespēju iegūt savā īpašumā lielisku, īpaši izturīgu un "nepiedegošu" pannu - "Ballarini Cortina Granitium".

Viss, kas bija jādara – jāiesūta foto attēls, kas atbild uz jautājumu - "Ko es izdarītu ar savu veco pannu, ja iegūtu savā īpašumā "Ballarini Cortina Granitium" pannu?

Šķiet, uzdevums šķita pārāk sarežģīts, jo konkursam pieteicās vien tikai 5 dalībnieki. Bet, kas solīts, solīts! Divi uzvarētāji bija jānoskaidro! Apsveicam mazās Salātlapiņas mammu Irīnu, kā arī Danu, kam nu būs jāķeras pie dārzkopības, jo tieši viņas savā īpašumā saņem lielisku balvu - "Ballarini Cortina Granitium" pannu! Informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz jūsu e-pasta adresēm.

Danas pieteikums konkursam bija: Ja es tiktu pie jaunas pannas šādā veidā (konkursā), es droši vien tik ļoti brīnītos, ka ir iespējams vinnēt, ka apjukumā ķertos pie dārzkopības.

Foto: Privātais arhīvs

Savukārt Irīna konkursam bija pieteikusies šādi: Ko es darītu ar veco pannu? Atdotu savai meitai, jo katrai Salātlapiņai vajag savu pannu :)

Foto: Privātā arhīva foto


Foto: Publicitātes foto

Par balvu:

"Ballarini Cortina Granitium" ir īpaši kvalitatīva, ērti lietojama un izturīga panna ar nerūsējošā tērauda roktura pamatni, kas garantē drošību un nerūsē, tās apdare ir īpaši izturīga pret augstām temperatūrām un ir viegli tīrāma. Pannai ir tērauda un alumīnija divu slāņu pamatne, to var lietot uz visām plīts virsmām, ieskaitot indukcijas plītis. Pannas korpuss ir izgatavots no droša, īpaši bieza alumīnija.

Panna aprīkota ar karstuma indikatoru, kas palīdz taupīt enerģiju un vairo drošību, jāseko vien līdzi krāsu signāliem: sarkans - optimāla gatavošanas temperatūra, ļauj samazināt temperatūru un enerģijas patēriņu, zaļš – traukam var pieskarties ar rokām un mazgāt.

"Ballarini Cortina Granitium" pannu var ievietot cepeškrāsnī līdz pat 160 ̊ C karstumā, tā ir aprīkota ar piecu slāņu nepiedegošo pārklājumu, ir izturīga pret metāla piederumu skrāpējumiem. Pannai ir piecu gadu lietošanas garantija.

"Ballarini" ir itāļu virtuves piederumu zīmols, kas iecienīts daudzviet pasaulē īpašā dizaina un augsto kvalitātes standartu dēļ. Visi "Ballarini" trauki tiek ražoti no tikai no sertificētiem izejmateriāliem. Pieredze rāda, ka "Ballarini" nepiedegošie klājumi ir augstākās kvalitātes un kalpo īpaši ilgi, turklāt trauki ir lieliski piemēroti veselīgai ēdiena pagatavošanai bez eļļas un sviesta. "Ballarini" ražotie trauki nesatur niķeļa un smago metālu piejaukumus un ir lieliski piemēroti alerģiskiem cilvēkiem, tos var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!