Foto: Publicitātes foto

Jau septīto vasaru elegantās un iedvesmojošās pop-up piknika vakariņas baltā "L'elegante Pop-Up Picnic" sapulcinās draugus, lai svinētu dzīvi un baudītu skaistus vasaras mirkļus kopā. Baltais pop-up pikniks ir gaidīts notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju. Šīs vasaras elegantais baltais pikniks notiks 28. jūlijā Siguldā.

"Ik gadu pasākuma viesiem vēlemies piedāvāt jaunu piedzīvojuma sajūtu. Šovasar dodamies uz vienu no Latvijas visskaistākajām pilsētām, kur uzbursim maģisku pikniku brīnišķīgā pils parkā. Šoreiz nedaudz intīmākā atmosfērā, lai patiesi izbaudītu kopā būšanas prieku, brīnišķīgu koncertu Jāņa Stībeļa izpildījumā un skaisto vidi ar tās īpašo atmosfēru. Kā vienmēr, būs pārsteigumi un dāvanas no mūsu lieliskajiem partneriem," atklāj Baltā piknika rīkotāja Gunta Skalberga.

Baltā pop-up piknika koncepts ik gadu ir nemainīgs. Pasākuma vakariņu dalībnieki tērpušies baltā, līdzi ņemot paši savas sagatavotās uzkodas un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, kopīgi rada svētkus. Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem.

Baltajām pop-up vakariņām "L'elegante Pop-Up Picnic" var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un tā īpašajiem nosacījumiem. Visiem, kuri vēlas piedalīties šajā īpašajā notikumā, jāpasteidzas, jo uz šīs vasaras vienīgo Balto pikniku ir atlikušas vien dažas vietas. Vietas rezervējiet šeit.

Pasākums norisināsies "dzeltenajā, jeb daļēji drošajā līmenī". Tajā dalību varēs ņemt vakcinētas, pārslimojušas un testētas personas, uzrādot Digitālo Covid-19 sertifikātu un Covid-19 testu, kas apliecina negatīvu rezultātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!