Foto: Shutterstock

Vairāku dienu garumā ikvienam portāla "Tasty" lasītājam bija iespēja piedalīties "Brīvdienu brokastu" konkursā, iesūtot savu recepti un tās bildi. Balsojums par iesūtītajām receptēm noslēdzies un uzvarētājs ir noskaidrots!

Tā kā brīvdienas ir visai svarīgas dienas tieši ēst gatavotājiem, saņēmām iedvesmojošas receptes, kas noderēs tiem, kas brančus rīko mājās.

Veselu diennakti aicinājām balsot par jūsuprāt labāko konkursa recepti. Balsojums ir noslēdzies un šoreiz uzvarējusi pankūku sainīšu receptes autore Intra Kacara. Apsveicam, Intra! Par balvas iegūšanu uzvarētājai tiks nosūtīta informācija e-pastā.

Portāla "Tasty" komanda saka lielu paldies visiem, kas piedalījās konkursā un iesūtīja savas receptes!

Foto: DELFI

Balsojuma uzvarētājam balvā "Dobeles dzirnavnieka" grozs, kurā atrodami maisījumi un kārumi laiskām un gardām brīvdienu brokastīm. Vienmēr sanāk, pat ja nemāk!

Ābolu pankūkas ar dzērveņu mērci

Foto: Privātais arhīvs

Saldeni skābas ābolu pankūkas, kam pāri pārlieta karsta dzērveņu mērcīte – īstens gardums! Recepti piedāvā "Tasty" brokastu recepšu konkursa dalībniece Lita.

Lasīt vairāk

Rabarberu plātsmaize ar auzu pārslu drumstalām

Foto: Privātais arhīvs

"Brīvdienu rīts smaržo pēc kanēļa ar pašmāju jauno rabarberu skābumiņu un auzu pārslu drumstalām. Lielu kafijas krūzi un ceriņu aromātu, kas iezogas pa logu," brīvdienu recepšu konkursa pieteikumā raksta Agate.

Lasīt vairāk

Pildītie tortiljas groziņi

Foto: Privātais arhīvs

Tortiljas būs kraukšķīgs un garšīgs pamats, kur iecept omletes. Atliek vien plāksnes ielikt mafinu pannā un sapildīt ar garšīgām sastāvdaļām – sakultu olu, tomātiem, papriku un spinātiem. Recepti "Tasty" lasītājiem piedāvā Signe – tā piedalās brīvdienu recepšu konkursā.

Lasīt vairāk

Pankūku sainītis ar malto gaļu un sieru

Foto: Privātais arhīvs

Vēlajām brīvdienu brokastīm vienmēr piestāvēs pankūkas. Lai maltīti padarītu interesantāku, pagatavo tās pildītas ar malto gaļu, un tā vietā, lai salocītu, sasien sainītī.

Lasīt vairāk

Avokado šokolādes krēms

Foto: Privātais arhīvs

Salds avokado un banānu krēms ar kakao pulveri – veselīgā nutellas alternatīva. Šokolādes krēmu pēc tam var ziest uz maizītēm vai izmantot mafinu un kūku dekorēšanai.

Lasīt vairāk

Biezpiena un zemesriekstu sviesta plācenīši

Foto: Privātais arhīvs

Biezpiena plācenīši paši par sevi ir ļoti gardi, bet, ja tiem pievienots mazliet zemesriekstu sviests, garša būs vēl lieliskāka. No dotā produktu daudzuma sanāks 12 brangi plāceņi.

Lasīt vairāk

Kārdinošā ābolu kūka

Foto: Privātais arhīvs

Klasiskai ābolu kūkai ar kanēļa un skābā krējuma virskārtu pretoties ir grūti. Šis ir gardums, kuru varam baudīt visu gadu, neatkarīgi no sezonas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!