Foto: Shutterstock
Vasaras tuvošanās nozīmē ne vien to, ka gatavotajās maltītēs izmantojam vietējos un pašu audzētus produktus, bet arī to, ka ēdienu gatavojam tādu, kas baudāms ģimenes lokā. Siltām maija dienām itin labi piestāv vēlās brokastis – tas ir labs iemesls, lai uzrīkotu branču mājās!

Aukstie salāti ar makaroniem, gardas maizītes un smēriņi, pildītās pankūkas – ko tik nevar likt galdā, lai palutinātu vēlos brokastotājus!

Lai ikviena maltīte būtu izdevusies, vajag tikai labu recepti, pēc kuras vadīties. Tāpēc – neturi sveci jeb savu lielisko brīvdienu brokastu recepti zem pūra! Ēst gatavošanu piedāvājam apvienot ar ko ļoti patīkamu – iespēju laimēt garšīgu balvu grozu no "Dobeles dzirnavnieka".

Kas jādara? Pagatavo savu vislabāko brīvdienu maltīti, pieraksti sastāvdaļas un pagatavošanas gaitu, un nofotografē gala rezultātu. Kad tas izdarīts, sūti to mums uz e-pastu receptes@delfi.lv ar norādi "Brīvdienu recepte" līdz 17. maijam.

Iesūtītās receptes publicēsim portālā, bet 19. maijā aicināsim lasītājus balsot par viņuprāt labāko recepti (balsojums ilgs līdz 20. maijam).

Foto: DELFI

Balsojuma uzvarētājam balvā "Dobeles dzirnavnieka" maisījumi un kārumi laiskām un gardām brīvdienu brokastīm. Vienmēr sanāk, pat ja nemāk!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!