Foto: Shutterstock
3. augustā no pulksten 8 Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisināsies "Gaļas, alus un siera dienas" tirdziņš, kura laikā tirgus apmeklētāji varēs iegādāties brieža gaļas produkciju, dabiski raudzētu un nepastarizētu kvasu un alu, mājas sierus, pašceptu maizīti, amatnieku un mājražotāju sarūpētos gardumus, kā arī piedalīties dažādās izklaidēs, informē AS "Rīgas Centrāltirgus" pārstāve Zane Lapko.

No pulksten 11 Centrāltirgus apmeklētājus iepriecinās bagātīga pasākuma programma - siera rituļu ripināšanas sacensības un alus mucu stafete, savukārt gardēžiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas, atpazīstot populārus sierus tikai pēc to garšas. Pulksten 13 kopā ar "Grilētāju Brālību" tiks vārīta un degustēta jēra gaļas zupa. Ikviens interesents varēs piedalīties grilēšanas sacensībās un dueļos.

Līdz pat pulksten 16 visiem apmeklētājiem būs iespēja piedalīties bezmaksas tematiskajās radošajās darbnīcās, apgūstot alus degustācijas pamatus, veidojot sieru garšas karti un gatavojot garšvielu maisījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!