Foto: Publicitātes attēls

Šonedēļ raidījuma "Cepiens" galvenā varone ir dziedātāja Aija Andrejeva, kuru daudzi atceras un pazīst kā Aishu. Pie atraktīvās sievietes viesosies trīs viņas fani, un katram ir dots uzdevums pagatavot trīs ēdienu vakariņas. Taču ir kāds āķis – Aija paziņo, ka jāpabaro būs viņa un visi viņas otrā stāva kaimiņi.

Aijai ļoti patīk garšīgi paēst un viņa pati atzīst, ka gatavo daudz kūku. Tāpēc jo lielāka atbildība tam fanam, kam uzticēts deserts.

Par sātīgo uzkodu šajā vakarā rūpēties uzticēts Mikam, kurš pats gan par dziedātāju fano pastarpināti. Viņš pārstāv vēl lielāku Aijas fanu – savu dēliņu Bruno. Lai maltīte būtu sātīga, Miks gatavos īstenu gulašzupu.

Pamatēdiens šoreiz uzticēts Aijas fanam Ingaram, kurš nav izlaidis nevienu Aijas koncertu Jelgavā. Viņš iedomājies, ka Aijai noteikti garšo cūkgaļa. Līdz ar to vakariņām taps lazanja, kas būs pildīta ar maltas cūkgaļas mērci.

Bet saldais ēdiens šajā vakarā uzticēts meitenei ar pieredzi – Amandai. Šī siguldiete, starp citu, ar savu kūku piedalījusies pat konkursā "Rīgas kūkas garša", kur tika meklēta kūka galvaspilsētas svētkiem. Amanda izlēmusi Aijai gatavot gaisīgās olbaltuma kūkas – Pavlovas.

Pavērsiens visus trīs fanus sagaida jau uzreiz – Miks kārtīgi izpētījis Aijas biogrāfiju un zina, ka Aija neēdot cūkgaļu. Kas notiks ar Ingara lazanju – vai Aijai tā garšos? Tāpat Aija pieminējusi, ka viņai netīk buljona kubiņi.

Kā dziedātājai Aijai Andrejevai garšoja gulašs, lazanja un Pavlova, kā faniem veicās ar gatavošanu un kurš izpelnījās lielākās simpātijas, skaties raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!