Foto: Publicitātes attēls

Gatavot maltītes īpašiem viesiem jau tā ir satraucoši. Taču fakts, ka jāpasniedz izcili pagatavoti ēdieni vairāku kārtu vakariņās personai, kuru ilgu laiku esi apbrīnojis, padara situāciju vēl jo saspringtāku. Nopietns pārbaudījums šoreiz sagaida trīs kungus raidījumā "Cepiens", kuri ēdienu gatavo simpātiskajai un pazīstamajai aktrisei Evijai Skultei un viņas draudzenēm.

Kā jau pašā raidījuma sākumā atzīst Evija – viņa ļoti novērtē un apbrīno, ja ēdienu gatavo vīrieši.

Viens no dalībniekiem ir Maigonis, kurš par Eviju fano jau 20 gadus un kopš tā brīža vēlējies no aktrises izvilināt buču. Viņš uzreiz pasludināja Eviju bar bazilika karalieni. Maigonis šajā reizē ir atbildīgs par uzkodu, un to gatavos no paša audzētiem tomātiem.

Guntis ir otrs Evijas fans, kura pārziņā ir atstāts pamatēdiens. Tam vīrietis pats speciāli devās uz mežu un lasīja gailenes, lai varētu pagatavot gardu gaileņu mērcīti. Viņš atzīst, ka tā gan ir visai trekna maltīte, taču ļoti, ļoti garšīga.

Bet par desertu rūpēties uzticēts ir Andrim, kurš pēc izglītības ir konditors. Tā kā no šī vīrieša solās būt pārsteigumi. Pats viņš saka, ka gatavot prot pilnīgi jebko.

Gatavošana solās būt visai jautra, jo Evijas virtuve ir visai neliela – plītij ir vien divi riņķi. Tāpēc kungi jau laikus sarunā, kurā brīdī kurš ceps un vārīs. Neiztikt arī bez kurioziem – virtuvē nav atrodams mikseris, tāpēc Andris to dodas meklēt pie kaimiņiem. Bet kamēr kūciņu cepējs prom, tikmēr gadās nenovēršama skāde.

Kā aktrisei Evijai Skultei garšoja kungu pagatavotais ēdiens, kā tiem veicās ar gatavošanu, un kurš galu galā tiks pie galvenās balvas, skaties raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!