Foto: Publicitātes foto
Tirdzniecībā nonācis īpaši Dziesmu un deju svētkiem radītais, tautas izvēlētais biezpiena sieriņš "Kārums", kurā savijas plombīra maigums ar magoņu sēkliņu garšu, informē uzņēmumā "Food Union".

Tuvākajā laikā kampaņā "Saliec Virssieriņu" izvēlētais un saražotais produkts būs pieejams visiem dziedātājiem, dejotājiem un šo svētku cienītājiem veikalos visā Latvijā visas vasaras garumā. Turklāt šo īpašo sieriņu baudīt varēs arī diasporas latvieši Lielbritānijā.

"Jaunu produktu izstrāde ir pārdomāts process, kas ilgst vairākus mēnešus, nereti pat gadu. Taču šoreiz, godājot Dziesmu un deju svētku tradīciju un novērtējot sabiedrības atsaucību "Saliec Virssieriņu" kampaņas iesaistē, mūsu komanda ielika visu savu enerģiju, lai rekordīsā – nepilnu divu mēnešu laikā – radītu tautas izvēlētu biezpiena sieriņu. Mums prieks, ka teju visi tirdzniecība tīkli izrādījuši interesi šo īpašo "Kārumu" nogādāt līdz pat mazākajiem piemājas veikaliņiem visos Latvijas stūru stūros, gādājot par svētku sajūtu ikvienam kārumniekam visas vasaras garumā. Prieks arī par mūsu partneru ieinteresētību Lielbritānijā – jau saražots pirmais eksporta pasūtījums, kas pavisam drīz dosies ceļā, lai iepriecinātu arī diasporas latviešus," stāsta Ilva Veidemane, "Food Union" piena produktu zīmolu vadītāja.

Foto: Publicitātes foto

Jau iepriekš ziņots, ka šī gada pavasarī "Saliec Virssieriņu" iniciatīvā kopumā piedalījās vairāk nekā 30 tūkstoši dalībnieku, pārstāvot ne tikai visu Latviju, bet arī ārvalstis, kur dzīvo latvieši. No piedāvātajām garšu izvēlēm – 12 biezpiena garšas, 16 papildu piedevas un 3 garšu glazūras – radītas 173 unikālas garšu kombinācijas. Trīs populārākās no tām – plombīra garšas biezpiena sieriņš ar magonēm šokolādes glazūrā, vārītā iebiezinātā piena biezpiena sieriņš ar iebiezinātā piena pildījumu karameļu glazūrā un rudzu rīvmaizes sieriņš ar dzērvenēm un brūklenēm – vadībā izvirzījās jau iniciatīvas sākumā. Sīva cīņa par "Virssieriņa" titulu turpinājās līdz pat pēdējai balsošanas dienai, 3. aprīlim, kad vadībā ar teju divreiz vairāk balsu nekā tuvākajam sekotājam izrāvās plombīra garšas biezpiena sieriņš ar magonēm šokolādes glazūrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!