Foto: Jānis Romanovskis

19. jūlijs – diena, kas jāatzīmē kalendāros gan tiem, kas Balto pop-up pikniku iepazinuši citus gadus, gan tiem, kas vēlētos piedalīties elegantajā piedzīvojumā pirmo reizi. "L'elegante Pop-Up Picnic" daudziem kļuvis par gaidītu vasaras notikumu un skaistu satikšanās tradīciju. Pasākuma uzticamie apmeklētāji un draugi tikko saņēmuši ziņu: Baltais pikniks arī šogad būs Rīgā, un tas notiks 19. jūlijā.

Kā ierasts, pasākuma vieta tiek turēta noslēpumā līdz pēdējam brīdim, kad dalībnieki saņem ziņu, kurp doties – eleganti sapostiem un ar visiem piknika atribūtiem. Pērn dzīves baudītāji tikās Baltajā piknikā Grīziņkalnā, citus gadus pasākums rīkots gan Siguldas pils parkā, gan uz Pasažieru ostas lielo kruīza kuģu termināla, gan Kronvalda parkā pie Kongresu nama strūklakas, gan Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pakājē, gan Viesturdārzā, gan outletu ciematā "Via Jūrmala".

Foto: Jānis Romanovskis

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šī skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju.

Skaistākos pērnā gada Baltā piknika brīžus atmiņā atsaukt var, aplūkojot fotogaleriju šeit. Laiks gatavoties šī gada svētkiem: vietu rezervācija Baltajā piknikā sāksies 10. maijā pasākuma mājaslapā "Popuppicnic.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!