Foto: Jānis Romanovskis

Baltais pop-up pikniks "L'elegante Pop-Up Picnic" daudziem kļuvis par gaidītu vasaras notikumu un skaistu satikšanās tradīciju. Pasākuma uzticamie apmeklētāji un draugi tikko saņēmuši lielisku ziņu: Baltais pikniks atgriežas Rīgā!

Šogad Baltais pikniks notiks 28. jūlijā. Kā ierasts, pasākuma vieta tiek turēta noslēpumā līdz pēdējam brīdim, bet skaidrs ir viens: šogad Baltais pikniks atkal notiks Rīgā pēc divu gadu prombūtnes. Pērn dzīves baudītāji tikās Baltajā piknikā Siguldas pils parkā.

Foto: Jānis Romanovskis

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šī skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju.

Šeit iespējams atsaukt atmiņā skaistākos pērnā gada Baltā piknika brīžus. Laiks gatavoties šī gada svētkiem: vietu rezervācija Baltajā piknikā sāksies 30. maijā pasākuma mājas lapā "Popuppicnic.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!