Foto: Vida Press

Plaši izmantotie smaidiņi pārnesti arī uz putras bļodiņām – skotu grafiskā dizainere un veselīgā ēdiena piekritēja Hetere Adamsone izveidojusi sēriju ar brokastu putru bļodiņām, kuras rotā 21. gadsimta cilvēkiem tik ļoti pazīstamās viedtālruņu emocijas jeb "emoji". Zīmējumi radīti izmantojot augļus, riekstus un sēkliņas.

Attēlos redzamās putras rotātas ar tādiem smaidiņiem kā ruksīti, zaķēnu, spociņu, pulksteņa simbolu un pat mērkaķēnu, kas aizsedzis sev seju. Interesanti, ka starp mākslas darbiem var redzēt arī aplikācijas Instagram ikonu un vietnes Youtube.com ikonu. "Man patīk savienot manu mīlestību pret ēdienu, veselīgu uzturu un dizainu, lai radītu attēlus un receptes, kas pierādītu, ka veselīgam ēdienam nebūt nav jābūt garlaicīgam," par savu neparasto aizraušanos stāsta darbu autore.

Neparastie mākslas darbi radušies, kad Adamsone pagatavojusi burkānu kūku, kuru izrotājusi ar zaķi, kas atrodams starp telefonā esošajiem "emoji". Bildīte ar kūku patikusi viņas sociālo tīklu sekotājiem, un āķis bijis lūpā. Tā kā brokastis ir mākslinieces mīļākā ēdienreize, tas viņu pievērsis tieši brokastu putru rotāšanai, Adamsone atklāj aģentūrai Vida Press.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!