Foto: DELFI

22. augustā Esplanādē ar gardiem burgeriem, paraugdemonstrējumiem un citām izdarībām aizvadīts jau par tradīciju kļuvušais "Rīga Burger Festival 2020". Pasākumā netrūka ne burgeru meistaru, nedz arī burgermīļu, kas bija gatavi veikumus notestēt.

"Rīga Burger Festival" šogad norisinās jau ceturto reizi. Pasākuma laikā tika grilēts, gatavots, degustēts, paralēli iesaistot apmeklētājus arī speciāli organizētas sacensībās un konkursos. Festivāla laikā norisinājās tādas lustīgas izdarības, kā arī burgeru ātrēšanas sacensības, influenceru šovs, aso mērču pārbaude u.c.

Par Rīgas gardākā burgera titulu cīnījās 25 burgeru meistari. Kad vēders pilns un par ēdienu vairs domāt negribējās, zālājā interesentiem tika dota iespēja izmēģināt spēkus kādā sporta spēlē, kā arī izdejoties dīdžeja spēlētās mūzikas pavadībā.

Rūpējoties par apmeklētāju drošību un veselību, organizatori šogad nodrošinājuši divreiz lielāku teritoriju, roku dezinfekcijas līdzekļus, galdu dezinfekciju un pastiprinātas higiēnas prasības personālam.

Foto no festivāla:

Festivāla galvenais mērķis ir popularizēt pasaules "street food" populārāko ēdienu – burgeru un tā neskaitāmās interpretācijas. Tā ir kā iespēja Rīgas labākajiem restorāniem, bāriem un meistarīgākajiem šefpavāriem parādīt savu radošumu un iepazīstināt pasākuma apmeklētājus ar jaunām un interesantām burgeru interpretācijām, kas pārsteigs par pieredzējušākos ēdājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!