Foto: DELFI

Nedēļas vidū Jūrmalā, Bulduru prospektā, ar jautru atklāšanas ballīti durvis vēris jauns restorāns Rockin' Papas, kura atjaunošanā uzņēmējs Valdis Kalnozols ieguldījis ap 50 tūkstošiem eiro.

Jaunais restorāns atrodas viesnīcas Rockin' Papas 100 kvadrātmetrus plašās telpās un vienlaikus spēj uzņemt 70 cilvēkus: 40 - restorāna zālē, bet 30 - āra terasē.

Investējot Rockin' Papas, Kalnozols esot saskatījis perspektīvas, jo restorāns atrodas apmeklētājiem izdevīgā vietā, turklāt viesnīca, kurā tas atrodas, jau ir iecienīta tūristu vidū.

Jaunā restorāna virtuves galvenais ģenerālis jeb šefpavārs ir Aleksandrs Pasešņikovs, kurš nodrošinās restorāna virtuves darbību un korelēšanu starp eiropeiskās un ASV virtuves noslēpumiem.

"Nevienam nav noslēpums, ka esmu būvnieks, tāpēc man patīk atjaunot ēkas un viena no prioritātēm ir rūpes par sakoptu vidi valstī. Tieši tāpēc atjaunoju grilbāru Lighthouse, kas pirms mūsu iesaistīšanās būtībā knapi vilka dzīvību.

Tikai ar Kalnozolu ģimenes iniciatīvu tas atdzima kā fēnikss no pelniem. Tieši tāda ir mana misija šeit, Rockin' Papas restorānā – mums vajadzēja atgriezt mājīgumu un iedvest dzīvību, kas pamazām sāka dzist. Arī tas ir paveikts! Tomēr to es nevarētu izdarīt bez ģimenes atbalsta," pirms Rockin' Papas atklāšanas teica Kalnozols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!