Foto: Kā top maize? 'Grauda Spēka' meistarklase Āgenskalna tirgū
Foto: DELFI

21. septembrī Āgenskalna tirgus stikla siltumnīcā notika aizraujoša meistarklase maizes cepšanā. Savās zināšanās par un ap graudiem, pilngraudu miltiem un maizes cepšanu dalījās "Grauda Spēka" izveidotājs un galvenais beķeris Raimonds Biedrītis.

Bezmaksas pasākuma ievadā tirgus apmeklētāji uzzināja daudz interesanta par graudiem un pilngraudu miltiem – kā tie atšķiras, kā noteikt kvalitāti, kādi ir maluma veidi un dažādu miltu pielietojums.

Meistarklase turpinājās ar mīklas pagatavošanu, izmantojot uz vietas maltus miltus. Pieredzējušais beķeris atklāja maizes raudzēšanas noslēpumus, kukulīšu gatavošanas tehniku, kā arī mācīja izveidot dažādas formas un dekoratīvus iegriezumus. Savukārt meistarklases noslēgumā notika izceptās maizītes degustācija.

Ja arī tu vēlies izmēģināt spēkus maizes cepšanā, tad, izlasot šo rakstu, uzzināsi, kā mājās soli pa solim pagatavot maizes ieraugu, bet te atklājām maizes receptes un noderīgus padomus.

Lūk, ieskats pasākuma norisē:

Source

Tasty

Tags

Āgenskalna tirgus Maize
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form