Foto: Labas garšas pazinēji pulcējas jaunas konditorejas atklāšanā
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Rīgas klusajā centrā ar svinīgu pasākumu atklāta "Mulberry" konditoreja, kur pašmāju slavenības un kulinārijas cienītāji novērtēja franču deserta izstrādājumus un pieņēma meistarklases izaicinājumus, radot unikālas receptes.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Starp atklāšanas viesiem bija tādas sabiedrībā zināmas personības kā kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne, radio ētera personība Maija Rozīte-Krištopane, fotogrāfe Vika Anisko, ēdienu blogere Linda Tellgrena, dzīvesstila blogere Brigita Dambe un citi.

Dienas laikā viesiem kopā ar maizes cepšanas meistaru Pēteri Buli bija iespēja ne tikai kļūt par jaunās konditorejas atklāšanas lieciniekiem un degustēt izsmalcinātus franču desertus, bet arī pieņemt meistarklases izaicinājumu, veidojot klasiskas un izsmalcinātas konditorejas receptes.

Foto: Labas garšas pazinēji pulcējas jaunas konditorejas atklāšanā
Foto: Publicitātes foto

"Rīga agrāk tika reklamēta un uztverta kā mazā ziemeļu Parīze, skatoties uz bulvāriem un ēkām. Te ir izcila ēdienkarte un tā noskaņa. Koncepts, ka ir vieta, kur ieskriet pēc kruasāna un iedzert kafiju vai pasūtīt maltīti un justies labi, ir pareizā kombinācija. Tagad mēs varam būt Parīzē, tomēr atrasties Latvijā – veselīgākajā vietā, kur šobrīd būt," jaunatklāto vietu raksturo kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne (foto – centrā).

"Mulberry" konditoreja Rīgas klusajā centrā, piesaistot privātas investīcijas, iekārtota 200 kvadrātmetros, bet vēl 120 kvadrātmetru platība atvēlēta atvērta tipa virtuvei un apkalpošanas zonai, stāsta konditorejas pārstāvji.

Jaunās konditorejas komandu veidos 15 pieredzējuši speciālisti, kuri radīs kūkas, tortes, saldumus un citus desertus, kas būs pieejami arī līdzņemšanai. Tāpat apmeklētājiem no izlases ēdienkartes piedāvās maltītes klātienē.

Tags

Ilze Jurkāne Maija Rozīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form