Foto: DELFI
Simtiem cilvēki sestdien Esplanādē veidoja garu rindu, lai tiktu pie bezmaksas burgeriem.

16. maijā īsi pirms Muzeju nakts sākuma Esplanādē atklāja lielāko brīvdabas pop-up restorānu "Pop-up 2000 burgeru restorāns", kurā svaigi pagatavoti burgeri un dažādas atraktīvas izklaides apmeklētājiem bija piedāvātas pilnīgi par brīvu.

"Pop-up 2000 burgeru restorāna" burgeru meistari gatavoja 2000 visgardākos burgerus tieši skatītāju acu priekšā, izmantojot augstākās kvalitātes produktus un izejvielas.

Apmeklētāji varēja sekot līdzi burgeru pagatavošanas procesam pie Latvijā garākās burgeru letes un iepazīt burgeru pagatavošanas procesu, sākot no gaļas grilēšanas līdz garnēšanai. Apmeklētāji varēja nogaršot arī burgeru sastāvdaļas speciāli tam paredzētā degustācijas stūrītī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!