Miesnieku iela citu Vecrīgas ielu vidū ir īpaša, jo apvieno sevī trīs īpašus restorānus, un katrā no tiem šefpavāri strādā, ar sirdi un dvēseli radot ēdienus no vietējiem produktiem - Latvijas dārzu, mežu un ūdeņu labumiem. Šoreiz viesiem īpašu svētku ēdienkarti kopā ar pieskaņotiem vīniem no "Noble Wine" piedāvāja restorāns "Burkāns" - gardēži varēja mieloties ar Usmas ezera zuti ar pavasara kressalātiem un dzērvenēm, variāciju par sparģeļiem un lauku olu, bet desertā tika pasniegti viegli marinēti rabarberi, pavasara piparmētras un kazas siers.
Šādus gardēžu svētkus ir plānots organizēt reizi divos mēnešos un jau tagad ir sācies darbs pie nākamo svētku rīkošanas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit