Foto: DELFI
Iezīmējot Līgo brīvdienu sākumu, sestdien, 20. jūnijā, simtiem atpūtnieku pulcējās Lucavsalā, lai baudītu "Borjomi" pikniku - gardu maltīti, uzmundrinošu mūziku un saulainu dienu brīvdabā.


"Borjomi" pikniks Rīgā tika rīkots jau trešo gadu un šoreiz tas bija lielākais šāda veida pasākums, kāds jebkad rīkots Latvijā, portālam "Tasty.lv" atklāja pasākuma rīkotāji.

Piknika laikā vairāki labas garšas pazinēji, ieskaitot portālu "Tasty.lv", restorāna "MUUSU" šefpvāra Kaspara Jansona vadībā gatavoja interesantas piknika receptes, bet pavārmākslas meistari piknika viesiem uz grila pagatavoja 150 kilogramus mednieku desiņu.

Sestdienas piknikā tika prezentēta "Borjomi" piknika vietu karte (www.borjomi.pikniks.lv), kas sniedz visu nepieciešamo informāciju par dažādiem atpūtas veidiem brīvā dabā ― labāko pikniku vietu kartes un fotogrāfijas, infrastruktūras un transporta savienojuma aprakstus, kā arī daudzus noderīgus padomus atpūtniekiem.

"Borjomi" pikniku vadīja atraktīvais laika ziņu vīrs Māris Grigalis, bet tā apmeklētāju vidū bija arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp Liene Greifāne, Roberto Meloni un Andris Kivičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!