Foto: DELFI

Īsi pirms Līgo svētkiem Rīgas klusajā centrā, Antonijas ielā, durvis vēris jauns restorāns Breaking Bread, kurā valda brīva, nepiespiesta atmosfēra un tiek piedāvāta daudzveidīga un kvalitatīva ēdienkarte.

"Ņemot vērā restorānu kultūru Rīgā, vēlējāmies savas restorāna koncepcijas idejas realizēt tieši šeit. Rīgas sabiedrība ir tā, kas novērtēs kvalitatīvu un daudzveidīgu ēdienkarti. Turklāt vairāku gadu garumā uzkrātā restorānu pieredze gan šeit Latvijā, gan Lielbritānijā ir izveidojusi plašāku redzesloku un sapratni par to, kādam vajadzētu būt šim mūsu restorānam. Nejaušas sagadīšanās rezultātā mūsu idejai noticēja mūsu draugi, ar kuru palīdzību esam nonākuši līdz šim atklāšanas pasākumam," stāsta restorāna Breaking Bread vadītāja Sandra Novicka.

Restorāna atklāšanas pasākumā, kurā piedalījās vairākas sabiedrībā zināmas personas un galvaspilsētas gardēži, viesiem bija iespēja nobaudīt šefpavāra Ādama Harisa īpaši sarūpētas uzkodas - Hariss ir pieredzes bagāts savas jomas profesionālis no Lielbritānijas, kas pieredzi guvis vadošajos Lielbritānijas restorānos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!