Foto: Publicitātes foto
Jūlija vidū Rīgas klusajā centrā, Dzirnavu ielā, durvis vēris jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns "Riviera", portālam "Tasty.lv" vēsta restorāna pārstāvji.

Restorāns ir veidots līdzīgā stilā kā tā "vecākais brālis", kas atrodas vien 50 metrus no jaunās vietas, – zilos, klusinātos toņos, lakoniski elegants un papildināts ar svaigiem dizaina elementiem. "Jauna restorāna radīšana ir atbilde uz mūsu klientu vēlmēm, jo līdz šim pieprasījums pārsniedza piedāvājumu un katru dienu nācās atteikt rezervācijas vairākiem apmeklētājiem. Abu restorānu ģeogrāfiski tuvā atrašanās ļauj ērti pārnest galdiņu reģistrācijas no viena restorāna uz otru, tādējādi nodrošinot viesiem plašākas iespējas apmeklēt mūsu restorānu. Tāpat otrā restorāna atvēršana tieši šeit ir skaidrojama ar to, ka Antonijas ielas apkārtne ir populārākā un pieprasītākā restorānu vieta galvaspilsētā, tāpēc mēs vēlējamies ilgtermiņa telpu nomas līgumu tieši šajā kvartālā," stāsta "Riviera" šefpavārs un līdzīpašnieks Jānis Sokolovskis.

Kā norāda restorāna pārstāvji, viesi vienmēr atzinīgi novērtējuši iespēju saimniekus - šefpavāru Jāni Sokolovski un someljē Eduardu Jakuševsku - satikt arī klātienē, tāpēc abu restorānu atrašanās 50 metru attālumā to nodrošinās arī turpmāk. "Otrajā restorānā nedaudz stilistiski esam pamainījuši un papildinājuši vīna karti – piedāvājumā ir 460 vīna pozīcijas, turklāt veidojam arī īpašu mobilo aplikāciju, kas viesiem palīdzēs izskatīt un orientēties "Riviera" vīna kartē," stāsta Jakuševskis.

Jaunā restorāna ēdienkarti veidojis Jānis Sokolovskis, kurš ir vairāku starptautisku kulinārijas konkursu laureāts. Kā norāda šefpavārs, ēdienkartē apvienoti labākie produkti mūsu reģiona gardēžiem saprotamā pagatavošanas veidā, ar restorānam "Riviera" raksturīgo, pazīstamo garšu. Restorānā tiek pasniegti mūsmāju un pasaules labāko produktu salikumi, kas atklāj restorānam ierastas, kā arī jaunas garšas nianses."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!