Foto: DELFI
Augusta pirmajā sestdienā Esplanādē pie Raiņa pieminekļa aizvadīts trešais Rīgas burgeru festivāls. Apmeklētāji tika pārsteigti ar vēl neredzētām burgeru variācijām, par ko parūpējās 25 Rīgas un apkārtnes restorāni un burgernīcas. Visu dienu notika arī dažādas jautras aktivitātes – gan lieliem, gan maziem bija iespēja piedalīties konkursos, kā arī baudīt atspirdzinošus dzērienus un lielisku festivāla atmosfēru.

Pirmo Rīgas burgeru festivālu, kas notika 2017. gadā Doma laukumā, apmeklēja vairāk nekā 4000 cilvēku. 2018. gadā festivāls uzņēma apgriezienus, Esplanādē pulcinot jau ap 12 000 apmeklētāju. Arī šogad Esplanādes parkā pulcējās kupls burgeru mīļotāju pulks.

Trešajā Rīgas burgeru festivālā par garšu emocijām rūpējās "Easy Beer", "Roof Bar-B-Q & Music", "Resto-Rātors", "St. Petrus", "Burger Studio", "Čarlstons", "Annas dārzs", "SuVide", "Hercogs", "Steiku haoss", "Meat Chef", "Sushi un Burrito Brothers", "BAO+", "Sidrabi", "Big Bad Bagels", "Vegstop", "Burgeru māja "Lielais Kristaps"", "Equus", "Hugo Café", "Two More Beers", "OZO" un vēl citi.

Festivāla ietvaros tika noteikts arī festivāla labākais burgers, kā arī norisinājās lielais burgeru ātrēšanas čempionāts.

Lūk, ieskats Rīgas burgeru festivāla norisē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!