Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 17.jūnijā, vēju un jūras smaržas ieskautajā Jūrmalas restorānā 36.līnija pulcējās Tasty.lv un Dansukker organizētā konkursa uzvarētāji, lai šefpavāra Laura Aleksejeva vadībā iepazītos ar jauniem zemeņu pagatavošanas veidiem, apgūstot jaunas receptes, garšas un gatavošanas paņēmienus.

Meistarklaes dalībnieki ar lielu interesi vēroja, kā Laura virsvadībā top delikāti, maigi un gaisīgi ēdieni un meistarklases beigās arī varēja tos nobaudīt. Tapa gan steiks ar zemeņu sīpoliem, gan zemeņu panna cotta un neaizmirstami gards saldējums. Kopā tika pagatavoti pieci ēdieni, un katra ēdiena sastāvā bija gan zemenes, gan Dansukker dažādie cukuri un cukura sīrupi. Noslēgumā visi meistarklases dalībnieki saņēma arī nelielas dāvanas saldiem mirkļiem no Dansukker.

Izcilo ēdienu receptes jau nākamnedēļ varēs izlasīt arī portālā Tasty.lv!

Šefpavārs Lauris Aleksejevs ir ļoti kolorīts, iecienīts un atzīts ēdienu mākslas meistars. Viņa rokrakstu raksturo divi galvenie elementi - perfekti, svaigi, izcilas kvalitātes produkti un vienkāršas, nesarežģītas garšu kombinācijas. Rezultātā maltīte iegūst vienreizēju baudījumu acīm, degunam un garšas kārpiņām. Laurim pieder vārdi: "Deserts ēdienreizē ir vissvarīgākā sastāvdaļa, jo to cilvēks bauda kā pēdējo un deserta garšu viņš atceras visilgāk. Tāpēc labs deserts ir kā punktiņš uz "i"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!