Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā piektdienā tirdzniecības centra "Spice" Šopinga nakts laikā veikalā "Rito" notika pieredzējušo pavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta ēdienu meistarklase, kuras laikā virtuves meistari sautēja kāpostus, cepa gaļu un piparkūkas, kā arī pārsteidza klātesošos ar ziemas sorbertu.

Īpašu garšu un aromātu ēdieniem piešķīra īpašie garšvielu maisījumi, ko abi pavāri izveidojuši šoruden, īstenojot savulaik kopīgos ārzemju ceļojumos un tirgus apmeklējumos radušos ideju. "Sirmais & Dreibants" garšvielu līnijā ir gatavi, pārbaudītu garšaugu maisījumi cūkgaļai, cālim, zivij, grilam, karstvīnam, piparkūkām u.t.t. Veidojot šo kolekciju, Sirmais un Dreibants nav paļāvušies tikai uz savām garšas izjūtām, bet pārbaudījuši to arī uz draugiem, kolēģiem un tuviniekiem. Katrs iepakojums paredzēts vienai maltītei, kas ir visnotaļ praktiski - atvērtā paciņa nemētājas pa māju, ar laiku izbirstot un zaudējot aromātu. Ja nav idejas, ko pagatavot, iepakojuma iekšpusē ir recepte un saraksts ar nepieciešamajiem produktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!