Foto: Vida Press

Kā aizkaitināt gaļēdāju, kurš apsēdies pie svētku galda cerībā, ka tūdaļ saņems sulīgu tītara stilbiņu, kas pārliets ar dzērveņu mērci? Atbildi uz šo jautājumu ir atradusi kūku cepšanas virtuoze un blogere no Kanādas Jolanda Gampa (Yolanda Gampp), kura pamanījusies gan sadusmot, gan sajūsmināt fūdijus ar savu tītaru, kurā nav ne drusciņas gaļas, vēsta Vida Press. Tas tāpēc, ka zem spīdīgās un kārdinošās virskārtas patiesībā slēpjas vaniļas krēma kūka.

Kāpēc pavadīt garas stundas, lai no vienkārša vaniļas biskvīta, kūkas krēma un šokolādes radītu mākslīgu cepeti? Jo straujiem soļiem tuvojas amerikāņu iecienītā Pateicības diena, kad galdā tiek celts pamatīgs tītara cepetis, servēti kartupeļu biezeņi, dzērveņu mērce un ķirbju saldais pīrāgs. Jāatzīst, ka Jolandai izdevies visai ģeniāls un ļauni garšīgs joks.

Pateicoties pārtikas krāsām, neskaitāmām glazūras kārtām, prasmīgai veidošanas tehnikai un šokolādei, saldais tītars konditorei sanācis gauži ticams. Palūkojoties uz tītara attēliem, pat varētu apjukt, jo kraukšķīgā ādiņa patiesībā ir skaisti uzgleznots kakao pulveris. Ēšanas brīdī gan jācer, ka garšas kārpiņas neapjuks no šķīvī redzamā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!