Foto: Vecrīgā drūzmējas ļaužu pūļi, baudot gardumus ielu ēdienu festivālā
Foto: DELFI

Ziemīgie laikapstākļi nebija šķērslis Vecrīgas sirdī pulcēties prāvam gardēžu pulkam, lai mestos gastronomiskos izaicinājumos. Rīgas ielu ēdiena jeb "Street Food" festivāls, kurš savā trīs gadu pastāvēšanas laikā jau paspējis iemantot starptautisku atzinību, šogad piedāvāja nobaudīt četrpadsmit Rīgas restorānu šefpavāru interpretācijas par Latvijas garšām.

Pasākums notika Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā, sniedzoties līdz pat Līvu laukumam. Te bija sastopami ne vien pasaules līmeņa šefpavāri, bet arī starptautiski atzītais ielu mākslinieks Kiwie, ar kura palīdzību tika akcentēta ēdiena un ielu mākslas mijiedarbība.

Par festivāla apmeklētāju garšu kārpiņu labsajūtu gādāja 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt!", "Aprika", "Aqua Luna", "Centrālais gastro tirgus", "Entresol", "Ferma", "Garage/Osta", "Hercogs", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti", "Le dome", "Steiku haoss", "Tinto", "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā".

Jau ziņojām, ka "Riga Street Food Festival" 2018. gada izskaņā "Best Event Awards World" apbalvošanas ceremonijā tika atzīts par trešo labāko publisko pasākumu pasaulē.

Lūk, ieskats ielu ēdiena festivāla norisē.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form