Foto: DELFI
Ekstravagantais garšas piedzīvojums - restorāns "Dinner in the Sky" ir atgriezies Latvijas debesīs un Jūrmalā, un šajā nedēļas nogalē labas garšas un labas ainavas cienītājiem piedāvā iespēju izbaudīt izsmalcinātu virtuvi līdz ar neierastu Jūrmalas skatu punktu Latvijas vasaras debesīs.

Trešdien, vienā no "Dinner in The Sky" pacēlumiem, kopā ar mūsdienu Latvijas garšas pazinējiem - Ilzi Jurkāni, Intu Teterovski un Māri Gaili - augšup cēlās arī šefpavārs Māris Jansons, kuram uzticēta ēdienkarte nākamajos pacēlumos nedēļas nogalē. "Mūsu ēdienkartē piektdien un sestdien būs ēdiens, kurā satiekas Francija un Latvija, - Rokforas siers ar kūpinātām bietēm," portālam "Tasty.lv" atklāja šefpavārs. "Būs tradicionālais ēdiens - mūsu pašu reņģes ar mārrutku krēmu un āboliem; Islandes jērs, kas ir viens no labākiem pasaulē ar sīpolu nūdelēm, un desertā mūsu īpašais "Dravenieka prieks" ar Latvijas sastāvdaļām - smiltsērkšķi, skābs krējums, medus, ziedputekšņi ar nelielu "šoviņu", ļoti interesants."

Runājot par ēdienu servēšanu, kas notiek 45 metru augstumā, Māris Jansons, atzīst, ka Jūrmalas "Dinner in the Sky" piestāvētu lielāks "dabas pieskāriens". "Es domāju, ka šim "Dinner in the Sky" piestāv meža, savvaļas ēdiens, kāds būs mūsu Islandes jērs," saka Māris Jansons, kurš šīs šova dienas pavadīs, apkalpojot klientus. "Tas ir pārbaudījums arī pavāram, ko var izdarīt divos kvadrātmetros platības. Neko nedrīkst aizmirst - visam ir jābūt gaisā!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!