Foto: Publicitātes attēli
Ieskandinot vasaras sezonas sākumu, 26. maijā Dzintaru pludmalē aizvadīts "Vislatvijas saldējuma festivāls", kas pulcēja desmitiem tūkstošus saldummīļu. Kopumā festivālā apēsts rekordliels saldējuma daudzums – apmēram četras tonnas jeb 45 tūkstoši porciju, "Tasty" informēja "Food Union" saldējuma zīmola vadītāja Sandra Usačeva.

Jūrmala jau otro gadu pēc kārtas kļuva par mājvietu "Vislatvijas saldējuma festivālam", tāpēc pasākuma viesiem bija unikāla iespēja balsot par to, kāda būs jaunā "Jūrmalas saldējuma" garša. Sīvā konkurencē starp četrām piedāvātajām iespējām par līderi, kas visvairāk iegaršojās festivāla dalībniekiem, kļuva saldējums, kas simboliski līdzinās dzintaram – karameļu saldējums ar sāļo karameļu mērci un karamelizētu cukuru.

"Saulains un silts laiks, skaista pludmale un daudz smaidīgu cilvēku, kuriem garšo saldējums – tās ir tikai dažas lietas, kas raksturo to, cik fantastisks bija "Vislatvijas saldējuma festivāls". Sakām lielu paldies ikkatram Jūrmalas Kūrorta svētku viesim, kurš paviesojās pie mums, un vēlam tikpat pozitīvu un gardu mirkļu bagātu turpmāko vasaru," – tā Usačeva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!