Foto: F64
Tuvojoties mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" apbalvošanas ceremonijai, par "Gandrīz ideālu vakariņu" dalībniekiem šonedēļ tika izvēlētas personības no pašmāju mūzikas industrijas – organizācijas LAIPA vadītāja Liena Grīna, grupas "Very cool people" radošais tēvs Elvijs Grafcovs, grupas "Auļi" dalībnieks Kaspars Indrēvics un jaunā mūziķe Loreta Reide.

Pirmajā vakarā viesus pie sevis uzņems jaunā un talantīgā dziedātāja Loreta Reide, kas atklāja, ka gatavot nezināmiem viesiem būs milzīgs izaicinājums un satraukums – pat lielāks nekā pirms kāpšanas uz skatuves.

Otrdienas namatēvs – grupas "Auļi" bundzinieks, NBS karavīrs Kaspars Indrēvics. Kaspars ir arī mednieks un bitenieks. Tādēļ viņa vakariņās viesiem būs iespēja baudīt Kaspara paša sagādātu gaļu un saldo no paša dravā vākta medus. Bet izklaide būs skaļa, jo par to parūpēsies grupa "Auļi".

Trešās dienas vakarā savās mājās viesus uzņems organizācijas LAIPA vadītāja un viena no mūzikas ierakstu gada balvas veidotājām – Liena Grīna. Liena aktīvi nodarbojas ar sportu un seko līdzi tam, kāds ir viņas uzturs, un arī viņas vakariņas kameru priekšā nebūs izņēmums. Viesi, tiesa ne bez piepūles, varēs baudīt Lienas gatavoto zivi, bet saldajā mieloties ar namamātes vienīgo iecienīto kūku.

"Gandrīz ideālu vakariņu" nedēļa noslēgsies karstasinīgi, jo viesus savās mājās uzņems grupas "Very cool people" vadītājs, ģitārspēles pedagogs Elvijs Grafcovs. Kā viņš pats atzīst – viņam ļoti patīk darboties mūzikā, bet tik pat ļoti patīk gatavot ēst, turklāt viņa specialitāte ir spāņu ēdieni, ko viesiem arī būs iespēja baudīt.

Skaties izklaidējošo kulinārijas raidījumu "Gandrīz ideālas vakariņas" no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3 un platformā "Go3".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!