Foto: Valdis Ošiņš

Sākusies lielā Ziemassvētku gaidīšana – un recepšu portāla "Garšīgā Latvija" veidotāji Sandra un Valdis Ošiņi to jūt. Arvien biežāk tiek meklētas pīrāgu, piparkūku un citu tradicionālo svētku ēdienu receptes. Ziemassvētki ir tāds laiks, ka atgriežamies pie bērnības garšām, mammas un omītes gatavotajiem ēdieniem.

Puķes no mammas dārza, recepte no mammas virtuves

Kā sākās "Garšīgā Latvija"?

Sandra: Iedomājies – 2008. gada krīze. Valdis ir fotogrāfs. Es esmu dizaina grafiķe. Un pēkšņi nevienam neko vairs nevajag. Cilvēki, kas pieraduši aktīvi strādāt, pēkšņi nonāk dīkstāvē, skaidrs, ka sākām domāt, ko darīt. Nevar taču vienkārši sēdēt.

Valdis: Patiesībā jau viss sākās agrāk. 15 gadus fotografējām puķes, kas aug pie latviešu mājām un dārzos. Doma bija, ka gribam pētīt emocionālos iemeslus, kāpēc cilvēki grib dzīvot Latvijā. Kas ir tas latviskais dzīvesstils un identitāte.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!